Ζωοτροφές Αναρράχης

ζωοτροφές Αναρράχης

Ζωοτροφές - Πρώτες Ύλες

ζωοτροφες - Πρώτες Ύλες - Στο εργοστάσιο μας με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας έχουμε την ικανότητα να παρέχουμε αρίστης ποιότητας προϊόντα και να ικανοποιήσουμε ακόμα και τον πλέον απαιτητικό συνεργάτη μας.

Ζωοτροφες - EΖΑ 40

ζωοτροφες - EΖΑ 40
Η ενσυρωμένη ζωοτροφή ΕΖΑ 40 παραγωγής της εταιρίας μας είναι η οικονομικότερη λύση στην διατροφή γαλακτοπαραγωγών ζώων

Ζωοτροφες - Προβάτων

ζωοτροφες - Προβάτων - Η ζωοτροφή Α26 είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για αιγοπρόβατα κατά το ευαίσθητο στάδιο του απογαλακτισμού, τότε που μεγάλο βάρος πρέπει να δίνεται στην ποιότητα της τροφής

Ζωοτροφες - Μέτριας Άσκησης

ζωοτροφες - Μέτριας Άσκησης - Η ζωοτροφή Ι41 είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για άλογα μέτριας άσκησης, σε αυτό το σημείο η εταιρία μας πρωτοπορεί παρέχοντας τροφή που περιέχει σύμπηκτα και νιφαδοποιημένα δημητριακά άριστης ποιότητας,

Ζωοτροφες - Πάχυνσης Βοοειδών

ζωοτροφες - Πάχυνσης Βοοειδών. Η ζωοτροφή Μ38 είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για μόσχους πάχυνσης κατά το στάδιο μεταξύ του απογαλακτισμού τους μεταξύ τους και των 250 κιλών ζώντος βάρους.

Ζωοτροφες - Πάχυνσης Χοιρινών

ζωοτροφες - Πάχυνσης Χοιρινών. Η ζωοτροφή Χ11 είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για χοίρους πάχυνσης για την παραγωγή ποιοτικού, νόστιμου και υγιεινού χοιρινού κρέατος.

Ζωοτροφες - Πάχυνσης Πουλερικών

ζωοτροφες - Πάχυνσης Πουλερικών. Η ζωοτροφή Κ02 είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για πουλερικά που με την γεύση τους μας θυμίζουν τον παλιό καλό καιρό με τις αγνές γεύσεις της εξοχής και του χωριού

Σχετικά με εμάς

H εταιρεία ζωοτροφες ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ είναι μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις ζωοτροφών στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1928 από τον Μυλωνά Βελισσαριο

Phone: (+30) 24630 61172

Μ: (+30) 697 89 97 990 - 5

FAX: (+30) 24630 61944

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.