Χημική Σύσταση:
- Ολικές αζωτούχες ουσίες 17,00% Ασβέστιο..............1,20%
- Ολικές λιπαρές ουσίες 4,00% Ολ. Φωσφόρος....0,60%
- Ολικές ινώδεις ουσίες 5,05% Υγρασία................12,00%
- Τέφρα..........................................8,1% Nατριο 0,61 %
- ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΛΕΣ (ανα kgr Ζωοτροφης)
- Βιταμίνη Α 16.000 UI Οξείδιο Ψευδάργυρου 95 mg
- Βιταμίνη D3 3.200 UI Οξείδιο Σιδήρου 95 mg
- Βιταμίνη Ε 15 mg Οξείδιο Μαγγανίου 80 mg
- Νιασίνη 5 mg Ανθρακικό Κοβάλτιο 1 mg
- Βιταμίνη Β1 5 mg Ιωδιούχο Κάλιο 1 mg
- Βιταμίνη Β2 45 mg Σεληνιώδες Νάτριο 0, 2 mg
- Συνθεση (±15%): ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ , ΗΛΙΑΛΕΥΡΟ ,ΣΟΓΙΑ, ΙΣΟΡ/ΤΗΣ ,
ΑΣΒΕΣΤΙΟ , ΑΛΑΤΙ , ΦΥΤΙΚΟ ΛΙΠΟΣ , ΣΟΔΑ , ΓΑΛΑ ,
ΜΥΚΟΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ
Η ΣΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Χορηγείται παράλληλα με την χρήση
αρίστης ποιότητας , σανού, τριφυλλιού ή βόσκηση κατάλληλο και για
ενσίρωμα για την διατροφή αιγοπροβάτων σε ποσότητα 650 -750
γραμμαρίων ημερησίως για την παραγωγή 1 κιλού πρόβειου ή 2
κιλών γίδινου γάλακτος εφ’ όσον οι άλλες ζωοτροφές που
χορηγούνται καλύπτουν τις ανάγκες συντήρησης.
Να καταναλωθεί κατά προτίμηση εντός 6 μηνών από την ημερομηνία
παρασκευής
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Βαρος:40 kgr περίπoυ