Χημική Σύσταση:
- Ολικές αζωτούχες ουσίες 11,00% Ασβέστιο 1,25%
- Ολικές λιπαρές ουσίες 2,80% Ολ. Φωσφόρος 0,60%
- Ολικές ινώδεις ουσίες 7,66% Ολική Τέφρα 8,92%
- Νατριο …………………………...0,61% Υγρασία 12,00%
- ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΛΕΣ (ανα kgr Ζωοτροφης)
- Βιταμίνη Α 16.000 UI Οξείδιο Μαγγανίου 80 mg
- Βιταμίνη D3 3.200 UI Ανθρακικό Κοβάλτιο 1 mg
- Βιταμίνη Ε 15 mg Σελινιώδες Νάτριο 0,200 mg
- Νιασινη 5 mg Ιωδιούχο Κάλιο 1mg
- Βιταμίνη Β1 0,500 mg Βιταμίνη Β2 0,450mg
- Οξείδιο Ψευδαργύρου 95mg Οξείδιο σιδήρου 95mg
Συνθεση (±15%): ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ , ΚΡΙΘΑΡΙ , ΣΙΤΑΡΙ ,ΓΕΝΕΤΙΚΑ
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΟΓΙΑ , ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΠΙΤΑ ,ΠΙΤΥΡΟ ΣΙΤΟΥ ,
ΗΛΙΑΛΕΥΡΟ , ΙΣΟΡ/ΣΤΗΣ ΑΛΑΤΙ , ΜΑΡΜΑΡΟ , ΣΟΔΑ ,
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Χορηγείται παράλληλα με την χρήση
αρίστης ποιότητας σανού, τριφυλλιού ή βόσκηση κατάλληλο και για
ενσίρωμα για την διατροφή αιγοπροβάτων σε ποσότητα 450-650
γραμμαρίων ημερησίως για την συντήρηση της παραγωγής 0,5 κιλού
πρόβειου ή 1 κιλού γίδινου γάλακτος. Εφ’ όσον οι άλλες ζωοτροφές
που χορηγούνται καλύπτουν τις ανάγκες συντήρησης.
Να καταναλωθεί κατά προτίμηση εντός 4 μηνών από την ημερομηνία
παρασκευής
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Αριθμός Παρτίδας: 01/
Βαρος:40 kgr περίπου