Χημική Σύσταση:
- Ολικές αζωτούχες ουσίες 15,00% Ασβέστιο 1,10%
- Ολικές λιπαρές ουσίες 3,50% Ολ. Φωσφόρος 0,55%
- Ολικές ινώδεις ουσίες 5,90%
- Υγρασία 12,00%
- Ολική Τέφρα 7,62%
ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΛΕΣ
- Βιταμίνη Α 20.000 UI Οξείδιο Μαγγανίου 80 mg
- Βιταμίνη D3 4.000 UI Ανθρακικό Κοβάλτιο 1 mg
- Βιταμίνη Ε 10 mg Σελινιώδες Νάτριο 2 mg
- Νιασινη 5 mg Ιωδιούχο Κάλιο 1mg
- Βιταμίνη Β1 5 mg Οξείδιο Χαλκού 2mg
- Βιταμίνη Β2 45mg Οξείδιο σιδήρου 95mg
- Οξείδιο Ψευδαργύρου 95mg
Συνθεση (±15%): ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ , ΚΡΙΘΑΡΙ , ΣΙΤΑΡΙ
ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΟΓΙΑ , ΠΙΤΥΡΟ ΣΙΤΟΥ , ΗΛΙΑΛΕΥΡΟ
, ΙΣΟΡ/ΣΤΗΣ ΑΛΑΤΙ , ΜΑΡΜΑΡΟ , ΣΟΔΑ , ΥΠ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ ,
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Χορηγείται για την διατροφή των αγελάδων
γαλακτοπαραγωγής παράλληλα με την χορήγηση σανού μηδικής, και
ενσιρώματος κατά την ξερά περίοδο σε ποσοστό 1-1,25% του
σωματικού βάρους.
Να καταναλωθεί κατά προτίμηση εντός 4 μηνών από την ημερομηνία
παρασκευής
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Αριθμός Παρτίδας:
Βαρος:40 kgr περίπου